Friday, March 1, 2013

After a long time.......

Assalamualaikum

Im so sorry..dah lama tak update. February langsung tak update. January satu entry je. Hahaha. Pembaca dah kelaut sume. Hehe. Tp sape yg ikut i dekat instagram. Mesti tau apa aktiviti i hari2. Dok rumah je. Melayan si tecik. I masih tak kerja. Fulltime housewife. :))

Rafif dah masuk 8 bln. Sekarang tgh melasak ler. Penat ibu terkejar. Itu blom boleh berjalan. Skrg dia dah boleh berdiri sendiri. Tp tak brani nak biarkan. Die boleh terpelanting ke belakang. Hehe. Merakak dah lama start. Tp die tak brape suke lah. Eksyen gaya je lebih. Merangkak kejap eekk ekkk. Panggil ibu. Huhh.



so far Rafif makan ape i masak kt rumah. Sbb i dok rumah i masak makanan die. Tp xde lah rajin sgt. Most of the time makan bubur nasi je. Bila bg oat die mcm x suke. Rafif mmg mulut melayu macam ibu kan. Kite mesti makan nasi. Huhu. Jgn jd mcm ayah. Sume bedal. Kuikuikui.




Ape yg busy sgt buat masa skrg ni. I tgh nak majukan bisnes kecil kecilan. Dari rumah. Walaupon x keje atleast ada lah duit beli mainan ke si kecik tu. Baju bajan die. Huhu. Boleh check di fb NURUL SYAMIMI COLLECTION atau INSTAGRAM NURUL SYAMIMI COLLECTION. I ada jual peplum skirt shawl. Everything about girly stuff. Hehehe.







And klau ada masa and airasia buat sale ingt nak restock border lace. Haish. Dah kurang stock. Org tgh tempah baju raya kan skrg. Hurm. Warna apa ek tema tahun ni. I ingt nk pilih emerald green. Tahun lepas merah. Tahun ni raya my turn! Yeayy. Eh lari topik. Sokmo gitu.

Ermmm. What else?? Baru nk ambil rentak blogging balik. Huhu

3 comments:

Shakina Farhan said...

rasanya shahadah chinta ikut macam rafif..merangkak xnak terus nak berdiri..igt nak hijau jugak tahun ni..tapi confuse green mint ke emerald..huhu

With Julia said...

wah jd full time house wife ye...weeee jeles nih...mmg jd full time house wife lg bz sgt2 berbanding gan org berkeja kt luar tuh dear...tp happy dpt tgk anak membesar dpn mata...bilalah ju nak jd mcm u....teringinnnnn

With Julia said...

lama betul u x online blog eh...windu ler u...