Tuesday, May 17, 2016

Sulam Towel dan Tissue Holder yg comel

Assalamualaikum

Haritu masa kami family day ada 1 vendor ni sudi utk sponsor towel sulam utk kami mak2 semua. Alhamdulillah, murah rezeki. Bila dapat towel tu mmg sgt2 berkualiti sulaman dan tuala tu. Puas hati tau. Sulam die kemas dan towel tu tebal serap air. Tebal baru best kan?

Kalau korang berminat nak order sulaman towel ni boleh hubungi




Untuk hadiah as door gift korang leh la request besar mane towel yg korang nak tu. InsyaAllah mmg puas hati! skrg aku dok guna towel tu tutup kepala masa sauna. hahaha! best woo




Haa klau camtu bley request tulisan untuk hantaran. wow sgt! and yg paling penting towel ni mmg akan sentiasa diingati. sweet!


Tissue holder

Cantik sangat tau tissue holder ni. Dulu aku tak suke sgt buh tissue dalam beg takut sepah. tapi dengan adanya tisu holder ni mmg kemas la beg aku.


cute kan? jahitan kemas!

korang leh contact


Handphone charging cover ni comel sgt! and idea yg sgt bagus. Kalau nk charge takde la wayar charger berselirat bagai kan? good idea!

Kalau nk order cepat2 pegi follow ig diorang tauu


No comments: