Wednesday, January 11, 2012

sebenarnya bukan tak nak follow

Assalamualaikum
saya sebenarnya nk berterima kasih kepada pembaca blog saya yang hingus-hingusan ni. *ayat orang demam selsema* dan juga berterima kasih kepada yang memfollow saya. saya sebenarnya nak follow balik, tapi apekan daya. atas sebab2 tertentu tak boleh nak follow sbb bila bukak internet dekat office. dia blank-kan part follower tu. sebenarnya office saya ni block blogspot. tp atas kedegilan staff yang pandai menggunakan ikhtiar lain. jadi saya boleh jugak la bkk blogspot. walaupon kadang2 time nk sign in. bahasa apa ntah kua. hehehe.

bila dah balik rumah, kadang2 bkk guna lappy husband dah tak ingat nk tekan2 follower tu. tp saya ada terfikir bagi nk menghargai follower2 saya ni. saya nak buat give-away untuk follower saya. suke tak suke tak? hehe. tp ni khusus untuk mom-to-be jela. adiah mesti lah barang2 bby. hehehe. tapi bila nak buat tu tak tau lagi. nanti saya akan umumkan okay! =)

3 comments:

Cik Lijah said...

sukeeee.........!!
mom to be semua mesti tersenyum lebar pasni..hehe

CikPuan Fara said...

bestnya nak buat give-away.. lagi2 dpt hadiah brg baby.. teruja aii hikhiks.. ^^

kayna said...

untuk mom-o-be jek? kalau yang da sedia jadi mom, macam mana?