Monday, January 6, 2014

Hadiah pemenang Ibu Rafif first giveaway

Assalamualaikum

Salam isnin untuk my reader. Actually, ni baru balik dari tesco. Penatnye. Pagi tadi i dah post tau hadiah buat pemenang giveaway tu. Tq tq tq pada yang joint. Mmg susah nak cari pemenang. Tp i ikut kata hati pilih yg mane berkenan. Semuaaa comel2!! 

       
Tapi i post biasa je tau. Pakai stem. Tak guna pos laju sbb tak sanggup nak ber"drama" dgn Rafif kt post office. Hehe. And ada surprise sikit dekat parcel tu. Harap mommy yg terima tu jgn terkejut sgt. Hehe.

Lain kali insyaAllah i nak buat lagi GA ni. Tunggu dulu maybe sebulan dua. Hehe. 

        

I tau hadiah i bg tu biasa je. Tp ada jugak yg sudi joint ga i, tq tau semuaaa!! ;)))
Harap ukhwah kite sesama ibu menjadi lebih akrab. 




1 comment:

tifa anvar said...

congrates kpd pemenang. ibu rafif buat GA lagi insyaALLAH saya join.tq