Thursday, January 2, 2014

Pemenang GIVEAWAY IBU RAFIF!

Assalamualaikum

Harini dah 2nd January, aku x brape sihat ni tp kena gigih update jugak pemenang giveaway yg pertama ni. Seronok buat giveaway ni. Plus ramai kids yg cute2 gler. Mmg rambang mata nk pilih. Tp i choose the best. Dari pandangan mata i la kan. Hehehe.

Tak nak bebel panjang. Here goes the winner!

First price! Goes to.......... CORETAN MAMI AIRIS (mamiairis.blogspot.com)

                               
Omg, this is too cute for me, gaya kalah ANTM okay. 

And untuk saguhati.. Tiga pemenang goes to....

      
Zila Mahadi. (mrs.asarsolutions.com) yang ni pon pon gler baca buku dalam float. Hahha. Budak2 ni macam2 kan..


      
Miszhafiza. (miszhafiza.blogspot.com) serius okay muka dia tp cute!! Pandai sgt color2! Plus i can see the playroom there!

                                            
(fiedaeryda.blogspot.com) Ketiga saguhati goes to this little cute teacher! Haha, pandai sgt dia ajar mama ke? Boleh jadi teacher and boleh jadi chef ye? Aunty nampak kitchen set tu. Hehe

Congrats kepada semua pemenang! 
But, can u do me a favor? Pls contact me at 0102214895 to claim ur prize

I pakai ipad je update blog. So tak dapat nak letak2 link. But please contact me ya! 




3 comments:

achiek anis said...

Yeaaaaayyyyyy....airis menang.....thanks ibu rafif...leh deco2 bilik airis pasni......:)

Fieda Eryda said...

mami airis,airis kite pun menang saguhati hihih...thanks jgk ibu rafif :)

Chekgu Azrine said...

tahniah semua