Sep 14, 2018

Makan petang yang RINGKAS TAPI SEDAP

Assalamualaikum semua!

Harini nak share sikit dengan korang makanan petang yg ringkas, senang nak buat tapi sedap! Tapi korang boleh je makan masa2 mana pon. Takde masalah. Nak makan pagi ke tghari malam ke. Mcm aku petang2 sambil tengok tv tu wajib la nak mengunyah.

Makanan apa tu?? Ni nak share cheese powder yang sedap ni dari CHEEZA'S CHEESE POWDER. Alahai rasa dah macam KFC cheesy wedges tu dah. 😍 nak makan dengan kentang goreng boleh. Hotdog boleh. Ayam goreng boleh. Takde hal! Ikut selera masing2.


Goreng kentang dalam air fryer dan siapkan cheese tu. Camane nk masak? Ini tak payah nak masak2 pon. Just bancuh dgn air panas je. Senangnya hidup! Kalau korang minat cheese yg pekat just letak sikit air panas. Kalau suke cair2 lebihkan air. That's it! Itu sahaja! Mudah sgt kan?


Anak mmg suka la. Benda sedap kan? Mak lagiii suka sebab mudah sgt nak buatnya. Hahaha.

Macam mane nak dapatkan serbuk cheese ni? Mudah sahaja! Korang kalau nak try, details seperti di bawah okay!

Faceook : CHEEZAS CHEESE POWDER - HQ

Cheezas Nacho Cheese Powder 200gram
RETAIL : RM 13.00

Cheezas Supering Cheese Powder 200gram
RETAIL : RM 16.00

Cheezas White Cheese Powder 200gram
RETAIL : RM 15.00

Tidak termasuk kos COD @ pos.

HUBUNGI www.wasap.my/60135882045 dan dapatkan dari stokis terdekat anda

1 comment:

Siti Yang Menaip said...

sedap ni tringat pulak cheezy wedges =D

Cik Puan Mimi © . Designed by MaisarahSidi.com