Monday, February 14, 2011

Finally, my theme wedding

Assalamualaikum.
Tiga hari dok rumah bestnyeee. Yang amat! rasa macam tak nak balik kl, nak dok kampung je lagi best. cuma yang tak best dok kampung satu je, rosak habis program diet sebab makanan sedap-sedap. T_T

Balik kampung sebabnya akikah baby Rania =) dah besar baby Rania skrg. da sebulan. pewit2. rambut curl tu siap. banyak benda saya settlekan 3 hari kat kampung. Kad da bli, da pegi tempah print pastu pegi tengok baju wedding nanti dan dah pilih tema kawen. yeay me!

Finally, i picked this color;

Baby blue + krim
Tak tahu la kenapa berkenan pulak dengan color ni. aritu ada la amek gamba baju. tapi tak ley la tunjuk kat sini. tak seperais. haha. Mungkin barang hantaran saya akan combine bunga color baby blue and light pink.

p/s: sape-sape mencari tempah untuk tempah kad kawen dengan harga yang sangat berpatutan? saya ada jawapannya. next entry saya akan cerita =)

No comments: