Monday, February 21, 2011

Saya dan Kad Kahwin

This entry I suppose to publish last week. =(

Assalamualaikum.
As I promise before saya akan bgtau tempat tempah kad kawen yang murah di Kelatan. Saya rasa tempat ni murah giler la berbanding tempat lain. ni untuk bakal pengantin yang memang nk cut all the bajet untuk kad kawen, boleh la berkunjung (cewah.berkunjung tu siap) ke kedai UNIQ TRADING di Jalan telipot, Kota Bharu.same jalan dengan Billion. (orang kelate mesti tau kt mane)

Ini lah rupa kedai tu. simple tp banyak kad yg murah-murah
Actually, tempat ni saya jumpa dah lama time along nak kawen dulu. about 1 year back. Both of my sist memang tempah kad kawen kat sini. Kat sini kita memang beli je kad dan pegi print tempat lain. Tapi nanti uncle kedai tu akan bgtau nak print kat mana. print pon murah gler woo.

Ini keadaan dalam kedai yg penuh kad =)

 Sape-sape yg prefer untuk save budget untuk kad kawen. beli kat sini je. nanti pegi print dekat Nasa Printing 1000 keping kad baru cas rm60. murah kan?

Antara yang terpilih.hehehe. Ini lipat 3 baru harga rm0.45



Ini cantik sebenarnya. di sebabkan badget saya bawah rm0.50, terpaksa cancel. hehe. yg ni harga rm0.65 klau tempat lain mane dapat dah harga ni. mau nye rm2.00 ke sekeping. Kat kedai ni. it depends on sebelah pihak ke dua pelah pihak kte nak buat. klau sebelah pihak. so harga lagi murah. around rm0.30 je.

 Sape nak cari kad kawen murah boleh pegi sini!! (cewah.promote mcm dapat komisen je aku ni.hahah)

11 comments:

FaRaLySsA said...

kedai ni name pe ek??

Cik Puan Mimi said...

@faralysa; name Uniq Trading =) jalan telipot same jalan dengan billion

Ogy said...

takpe murah pun..asalkan matlamat tercapai...buat pe buat kad mahal2 pastu org buang je tanpa belas ehsan..huhu

Cik Puan Mimi said...

@mama; hahaha.belas ehsan tu siap.hehe.btol tu mama.thats why mimi bajet murah je untuk kad kawen

ElyaElmo said...

yg tu 0.65?? klo kat kl rasanye lagi mahal kottt...

Cik Puan Mimi said...

yup.mesti lagi mahal tu

kata kila said...

dearm boleh email me tak

kila5546@gmail.com

i nak tanya lanjut pasal kad kad ni. please :P thank youuuu :)

Fana | Aqim said...

gile murah! wah..mana nak cari ek printing service kat johor yg murah2 camni..adoi..:(

* TIYA * said...

Ala, i nk cntct u cmne ek?
Nak tanya sal kad2 ni la.
Camne ek?

~~sue~~ said...

Salam, nak tanya nasa printing tu kat mana ya? Boleh bagi alamat tak? Tq sis. :)

~~sue~~ said...

Salam, nak tanya, nasa printing tu plak kat mana ya? Boleh bg alamat tak? Tq sis. :)