Monday, February 21, 2011

I am movie freak

Kita tinggalkan cerita kawen for a moment. (tak boleh lama-lama) hehehe. saje nak buat list movie yang nak tengok dalam masa terdekat. Yosh! fyi, me and my fiance, we are movie freak. in 1 month, i need to spend at least rm50 untuk tengok movie je. So, it means every week saya akan tengok cerita terbaru. bahaha. tu paling sikit it think. =)

1 Sanctum - tick (semalam, rate 7/10)
2 The machanic ( i am freaking wanna watch this!)
3 Burlesque
4 No string attached
5 Yogi Bear
6 I am number four (cool tak tajuk?)
7 Black swan
8 Drive Crazy

March
1 The fighter
2 127 Hours
3 The adjustment bureau
4 Hikayat Merong Mahawangsa
5 Big momma: Like father like son
6 warrghhh! banyak lagi lah. seriusly

Klau tahun lepas cerita paling dinanti semestinya pontianak kegemaran ramai (twilight; eclipse) tahun ni saya rasa the most cerita yang saya tunggu-tunggu TRANSFORMERSSSSS: DARK OF THE MOON!! (sedey tak de megan fox =(( )

3 comments:

Ogy said...

wahhhh sactum dh tgk ek..mama teringin nk tgk gak....tp tunggu gaji lah...

Cik Puan Mimi said...

dah tengok.best jugak. ala.mama gaji x lame dah.heehe

FaRaLySsA said...

http://says.my/faralyssa/jobscentral