Thursday, November 1, 2012

sudah berbulan dan berabuk

Assalamualaikum

Haishh. Ble tgk je blog aku ni terus rase bersalah pada kau blog. Kesian kau. Dah sebulan lebih di tinggalkan. Entah makan ke idak. Huuu. Maafkan ku blog. Aku takde masa nk menjenguk kau dengan lebih kerap skrg. Aku sudah mempunyai kekasih hati yg baru yg sgt jeles klau aku tidak meluangkan masa bersamanya. Ya. Rafif itulah. Huu.

Walaupon dah empat bulan. Begitu lah perangai nye. Tgh belajar elok2. Di berak pula. Hais. 5x naik flight 5x lah melalak gler2 dalam flight tu. Ggrr. Malu bukan main kepalang ibu ni. Benci tau!

*********************

Disebabkan hubs outstation lamos glos. I terpaksa la balik kampung dengan hati yg girang. I suke!! Di tunggu tunggu hubs datang amek kami 2 beranak ni tak kunjung tiba. Lepas sehari. Sehari lagi. Lepas tuu. X datang lagi. Sampai la ko sebulan lebih.

Dah nak pegi jakarta terpaksa balik. I pegi indon 4 hari je sbb sil convo. Congrats doctor! :) jakarta macet sekali. Tp driver die mak aih. Mmg power la bawak kete. X tergores pon ko. Dekat nk mampos kete.

Dan esok we are going to holiday lagi! Yeay. Sbb hubs tinggal kami 2 beranak lama. Maka hubs nk release tensen dok dalam hutan lama sgt. I jugak untung. Ngee~ this month hubs outstation jugekk. Benci! Tp takpe. Sbb i ikuttt. Wowie. Ikut kejap je kot. We are going to labuan end of this month. Rafif! Sila jgn menangis dalam flight. Ggrr!

Skrg rafif dah bley tdo bawah. Buai pakai jugak klau i ada benda nk buat lama. I letak dalam buai. Lama sikit la tdo. Makan masa betul la nk train rafif tdo bawah. Tp lama2 okey je. Skrg train tdo bawah tanpa bedung plak. Huhu. Hai la anak. Macam2.

Up gambar for october. :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

6 comments:

Shakina Farhan said...

ololo..comeynye rafif pki topi..mmg nervous bwk baby naik flight kn..takut btul die melalak..

Cik Puan Mimi said...

Hehehe. Kena bawak bersabar jela. Huuu

Mommy_Cha said...

dah berabuk byk spider lah mimi :)
dah beso hero awak yer, tulah lama tak hapdate, tup-tup anok dah besau :)
hihihihihihi!

Riana said...

bestnyer asik jejalan jer =)

aTy _faRed~ said...

aty sekarang pon asben os..kene dok ngan family..malas nak ikut sebab tempat tu tak besh..heheh

sweetlavender86 said...

mimi akak pun takut nk bwk awish naik flight n jln jauh2.die suke nangis.haha.kitrg pun xberani.klu adam dulu bwk naik flight ok je.sumbat je dgn kopek sonyap.haha..next year bru berani nk bawk awish jln jauh.nk tunggu umur die setahun..hahaha..rafifi tecit sgt kot.tu die nangis dlm flight.telinga berdengung ke.