Thursday, May 16, 2013

Hari Ibu

Assalamualaikum

Tahun ni first time la kan sambut hari ibu. Tahun lepas baru nak jadi bakal ibu. Hehe. Mula2 tu x ingt pon i dah boleh sambut hari ibu sbb dah jd ibu. Cuma dok ingat nk sambut hari ibu sbb ada mak. X sedar diri btol. Heheh

Tahun ni memandangkan i dekat kg. So i celebrate makan2 je. Dengan mak dengan family terdekat je. Kite buat bbq. Seronok jugak petang2 buat bbq mcm piknik la konon. Sudahnye i dok kejar Rafif je. Adoii. Rata die merangkak. Itu baru boleh merangkak. Klau berjalan x tau la.







Tahun ni x dapat la nk celebrate dgn husband. Sedih woo. Lama gler x jumpa. Xpelah. Tp husband tak lupa pon nk wish mothers day sbb i dah warning dua tiga hari sebelum. Hahaha. Kejamm. Husband ckp die ada nk bg surprise hadiah. Aahh sudah. Sbb biasa husband kalau surprise hadiah mmg i btol2 surprisee. Rase mcm nk nangis sbb tak kena taste. Hahaha. I pujuk tny apa benda die nk bg. Bila die ckp only in sabah ni. Gulp! Telan air liur la i. Rupanya nk bg i mutiara hijau yg rare. Err. Err. Bang. Duit tu baik lah abg blanja mie melantak dekat Ayutthaya ke. Haha. Sbb i x minat pearl. Klau org bg gelang. I simpannn je. X pakai sgt pon. So dah cancel. Naseb baik dah tny. Haha.

Skrg i blom balik kl lagi. Adoii. Lamanya bang oii keje. Kesian tau. Xde cuti. Org weekend jenjalan. Public holiday g holiday. Tp gue? Nadaa!! Yilekk!! Tp tix flight dah beli. Fly sabtu ni. Hubs blom boleh balik lg. So i tgu la result die. Klau kate die balik 2 3 hari lepas i balik. I on je balik sabtu. Tp klau lamaa lg smp hujung bulan i xde la nak balik. Jangan harap. Hahaha. Kite berkampung lagi ye Rafif. Amek masa ko nak tgk kambing kuda bagai tu. Bila dah balik kl sume tu xde dah. Sumenye tgk dalam tv aje. Huhu.

*this entry suppose to upload few days back tp x terpost. Smp arini dah hari guru. Heheh. Selamat hari guru to all guruss. Haha

1 comment:

e.t.t.y said...

oi oi..aku suka pearl. suh lah laki ko beli untuk aku sebagai tanda persahabatan kita. gituewww