Wednesday, April 20, 2016

Baju family day dan Photographer

Assalamualaikum

Harini kerja nk mereview baju tshirt family day aritu dan jugak photographer.
Kalau korang nk buat family day ke, rewang day ke, sports day ke mesti la nak kena ada tshirt kan? Baru nampak seragam, seiya, sekata, sehati dah sejiwa. >.<"

Ni nak promote tshirt family day yg aku rasa paling best! Sebab kain dia lembut sgt, tak panas walaupon kami pakai merah menyala aritu. Hahaha. Yang penting 100% cotton, serap peluh. Dan harga diaaa. Murahnye Ya Allah. Ni baju yang aku pakai ni. Lengan pendek Rm15 je kot satu. Murah kan? Kain kualiti ni nak cite. Bukan cikai2 punya kain. Kalau yg cikai panas tu boleh ler kurang dari rm10. Ni kain elok. Malas nk taip panjang sbb tak tau nak cakap ape selain dari best je. kahkahkah.


Nak mintak owner dia design pon boleh. Nak design sendiri pon boleh.
Design yang di cetak tu insyaAllah tak cepat pudar atau tercabut. Memang terbaik. Mane nak tau tak cabut kan? Haa nk cite kami ni family day dari tahun lepas lagi order dengan orang yang sama je. Sebab kualiti dia okay jadi kami stay je order dengan orang yang sama. Kite pon dah tau kualiti hasil dia camane kan.

Design baju family day tahun lepas. Kalau korang nk tau kenapa aku order lengan pendek, sebab aku nak jadikan baju tu baju basahan aku kat rumah. Baju buat exercise, masak. pendek kate mmg aku sentiasa pakai. Dan alhamdulillah design dia sikit pon tak cabut tau.

Kalau korang nak order tshirt family day ni boleh lah pegi jenguk ig
 @allaboutprinting @allaboutprinting @allaboutprinting
Whatsapp: 013-5405540

Photographer
Untuk photographer pulak kami amek khidmat NINJAKLICKZ as our official photographer
Memula macam tak nak amek, skali fikir hari games tu sape lah yang rajin nk keluarkan camera nak snap gambar kan? sebab semua sebuk nak main games aje. Sebuk kejar anak lah, sebuk borak lah. So better hire lah photographer sorang. Untuk kenangan. Lagipon Photographer ni murah aje cas dia. Dengan die pegi sampai ke Morib tu. Kami tong2 je bayar. Lebih 3 jam die dok snap2 aritu. hehehe. Berbaloi2, tahun depan nak hire lagi ye bang. Yang penting gambar pon cantik!

Untuk tempahan photographer family day ni korang boleh ke ig
@ninjaklickz @ninjaklickz @ninjaklickz
Whatsapp: 0164702726


Okay baii~
Review bersambung......

1 comment:

Khairul Ibtisam said...

Tahun depan wajib abg op nie lg..berbaloi..semua gambar cantik