Wednesday, June 22, 2011

Bride to be. Tolong lah tdo awal!

Ini penting.
betul orang cakap. nak kawen kena cukup rehat. cukup tido. tapi itu semua dusta! saya tidak percaya! hahaha. saya before kawen memang tak cukup tido sebab banyakkkk preparation nak kena buat. tu pon naseb baik la mak kakak adik sebok dok menolong siapkan apa yang patut. klau tak tolong memang tak siap la kawen saya. hehehe

every night saya akan tdo lambat.kira melepasi pukul 12 la. every night! a week before majlis. wuuu~ dan apa yang saya dapat???? MATA PANDA! sampai makcik saya a.k.a mak andam saya cakap time nak mekap. ni mesti tak cukup tdo ni. hehee

die pon tempek-tempek la macam-macam kt bawah mata. tapi bengkak bawah mata saya still tak ley hilang. wuu. tak po lah saya cakap. naseb eden. hehe

Ini gambar.nampak jelas mata ku bengkak donggg!

6 comments:

miey anna said...

hehe..x pe..comel jek..bile da pngntn..x de nye x comell..^_^

Cik Puan Mimi said...

hehehe.comei dengan mata bengkak.wuu T_T

sweetlavender86 said...

haha..mmg xckup tido.kalu boleh nk siap kn sume keje.tapi blum make up mak andam suh letak ais dulu kt mata hilang kn mata bengkak.tapi mata akak dah mmg teruk ke pandaan die.haha.mmg tebal habiss la mak andam tu touch up.;p

Cik Puan Mimi said...

mimi pon da letak ais tu.mmg smp sejuk mukaaa mimi.tapi dah kalu bengkak tu x kan dan2 tu nk surut.mmg bengkak jugak. hehehe

luvira said...

tips : tuam muka ngan air sejuk sekurang2nye seminggu b4 kawen...;)

masa nak kawen tuh, hari2 tido lewat sebab banyak sangat bende tak setel...n ira amalkan letak ais kat muka hari2...n the result is, no more mata panda ;)

Cik Puan Mimi said...

waaa..ira~~
kenapa x gtau awal2..mmg mimi kawen dengan mata panda.. kesian kungfu panda. pinjam mata die. hehe

ni boleh tulis dalam tips and trick ni.
thanks for ur info ira