Wednesday, June 8, 2011

Official Photographer for my wedding

ada ramai jugak tertanya-tanya my Official Photographer untuk kedua-dua majlis akad nikah and sanding. Lagi sekali saya bagitau. my OP is 10bucksphoto.com. Alhamdulillah, saya amat amat amat berpuas hati dengan photographer Azri Othman yang memang sporting habessss.

klau kte keras kaku tak reti nk posing pon dia ajar. memang terbaik. sapa yang mencari photographer untuk kawen di Kelantan. boleh contact 10bucksphoto ni. MasyaAllah, diorang punya servis tu memang tip top! sabtu saya sanding, isnin dia da post cd! =)) i loikee~ haha

Antara gambar kami yang sudah diedit;

ini pokok tebu ok. klau tengok real. pokok tebu ni tak cantik macam ni. hehehe


Outdoor Photoshot yang terbaik! thumbs up!

6 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

wah...gambar mmg siyes cantek dear.....paling suke gambar berlari2.....comey...!

eidA said...

canteq...suka gambar lalang2 tu..;)
tahniah dear...

asha said...

:)..cantek.
congrats:)

Cik Puan Mimi said...

cik lijah; suke yang tu jugak.heheh

Cik Puan Mimi said...

eida; pokok tebu dear~ dalam gambar nampak lalang.hehe

Cik Puan Mimi said...

asha; right? love it too =)