Tuesday, June 14, 2011

Kalau dah perempuan

 Kalau dah perempuan memang kerja die shopping je klau g mana-mana pon.huhu.naseb jusco ipoh ni ada PADINI concept store.boleh shopping.hehee.semalam sempat ke ipoh parade. walaupon berseorang saya tetap gagahi jua ke shopping mall. semangat shopping memang tak ley nak elak. pastu bila habis beli-beli barang mula la kira duit.hahaha.

 test lipstick color, mana satu yang berkenan. last saya pilih peach from Revlon (favousite lipstick ever!) time ni sambil tunggu nasi tapau dekat ipoh parade. huhu. time pegi food court. tengok ramai cina je berniaga. da risau. was-was nak order. tapi usha-usha lagi ada je kdai melayu. tapi order nasi goreng cina pulak. hahha.

balik bilik hotel je bosan x tau nak buat apa. tunggu nora elena yang da minggu last. wuu. makin besttt. call husband siap pesan lagi "sayang, nora elena minggu last" skali die cakap "OH NO!" sambil perli. husband saya tak tengok cite melayu T_T.



insyaAllah weekend ni jumpa husband yeay! dia datang ipoh. ingat nak jalan-jalan cameron you! wuu. cejuk cejuk. mak sukeee~

psssstt, esok birthday husband. =)

No comments: