Tuesday, June 28, 2011

Pre-Honeymoon

Assalamualaikum

haa. dah berapa hari balik kl tapi tak sempat lagi nak mengupdate blog kesayangan. wuu. jangan marah ye cik blog sayanggg. sedikit busy lah sekarang. semalam baru masuk office after 2 weeks. terus lupa password. adoi. risau pulak sebab muda-muda lagi kan. (muda ke?) eh baru 24 lah! hehehe

arini terasa nak update tapi tak tau nak cerita apa. jadi ape kate cerita je ktorang pegi konon-konon pre honeymoon dekat Cameron Highland. kenape pre? sebab pegi jalan-jalan je. tak stay sana pon. lagi pon kami memang menanti-nantikan waktu honeymoon kami. adoi. lambatnye julaiiii.

memandangkan saya ada training dekat ipoh, so suggest dekat husband nak pegi cameron tak. sbb kan da dekat. die on je. pastu die datang ipoh jumaat after office hour. kami gerak pegi cameron sabtu. sampai sana tempat pertama pegi wajib lah Bharat tea farm.


tak sejuk sangat pon. beriya lah bawak sweater. last2 tinggal dalam kereta je. huhu. tp kat sini nyaman jee



pls ignore my round face. just menghayati keindahan alam je. haha

Cameron Highland Resort. cantikkkk. teringin nak tdo sini. =)

pastu kami meneruskan melihat keindahan alam. pastu teringin nak makan strawberry chocolate. encik husband terus bawak zappp!






and i brought this!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.


end my pre honeymoon =) 

malas nk upload gambar sebab lambatt sgt internet office ni

4 comments:

~ NANA ~ said...

bestnye mimi g gold cost nnti...hihi

wahhh dslr baru :P

Cik Puan Mimi said...

hehe.x sabarr nk pegiii

dslr hantaran kawen je nana.
saya x mampu nk beli lagi,hehe

Cik Lijah said...

mimi....gi camneron tak ajak pon.....!!!

syok giler....beli bunga tuu....nak cactus...!!
wuuuuu~

Cik Puan Mimi said...

ehehee,bunga tu entah mati ke x skrg. sbb x sempat nk menjaga die.

cactus x beli pon cik lijah.wuu T_T