Thursday, June 30, 2011

Hey hey! another 16 days

cant wait cant wait!
mintak cuti cepat! nanti boss mengamuk mintak cuti lambat-lambat.

encik husband da sgt sebok prepare the aktiviti
konon macam hari jadi aku je aku dok diam tak buat ape.haha
sori encik husband. saya memang tak reti 

dan sekarang! yang settle dan sudah beli tiket!
wuhuuuu! (walaupon aku tak tau ape kejadah ada dalam tu)

ok.nak peluk koala macam ni pon boleh. sebab die benarkan. 
(walaupon aku memang geli binatang-binatang ni)

nak bg makan kanggaro pon boleh. tp jauh2 sikit takot die tendang

nak menyandar di kandang biri-biri macam budak ni buat pon boleh. 
masuk dalam kandang tak sure boleh ke tak. haha. baik jangan. nanti jaga marah

macam-macam boleh buat dekat paradise country ni.
dia mmg berada di Queensland, Australia
sape pegi Gold Coast wajib pergi. 
sbb dia tak semahal warner bros movie world. huhu 



cuma ini je tak boleh buat

haram haram haram. yang ni belakang office aku pon da belambak.hehe
tak payah tunggu pegi aussie. 
ini map die! 
aloo.map pon lukis-lukis. comei.


sebenarnya. dalam hati ni kecut perut jugak ler nk terbang jejauh. 
sebab biasanya terbang balik kb je. hehehe.

7 comments:

kaklong said...

wah...best nyer cik puan ni dapat g hanimuuun jauh2...tak pe la, bukan dgn sapa pun kan..harap2 kak long berpeluang la gak kan dpt p sana jugak...asyik2 dpt svner teddy bear die je kan,....nak jugak pegang n tgk live kan...

pe2 pun enjoy n take cre...

~ NANA ~ said...

hehe slmt berhoneymoon mimi! :)

Fariza said...

bestnya.
have a nice holiday. :)

sweetlavender86 said...

bestnyeee honeymoon sy.jgn lupe bwk balik babymoon ;p hahahaha.

Cik Puan Mimi said...

kak long; thanks kak long. doa2kan la lepas ni kak long pulak berpeluang. amin~

Cik Puan Mimi said...

nana pon best ape pegi krabiii~ cantik tempat tu

Cik Puan Mimi said...

fariza; tenkiu farizaa~

kak zura; babymoon? insyaAllah.doa2kan rezeki mencurah2 ye akak.