Tuesday, November 22, 2011

Wedding Syafiena BBF

less talk, more picture please. haha. padahal tak tahu nak tulis ape sbb tak pegi pon. ;p tapi camne ada gambar? haa. sbb husben saya kawan dengan husben fiena ghope-ghopenyee yeoppp!! hahaha. oklah. mari layan perasaan. eh salah. meh layan gambar.






bersama budak2 SDAR yg slalu sy cakap tak sedar diri. hikhik ;p

sebelum ni tak kenal fiena. pastu bila husben balik tengok gambar. cakap cantik nye pengantin!! klau lah tadi fiena  tak gtau problem vendor dia. saya tengok cantik je pelamin die ni. hehehe. ke aku tak pandai tengok pelamin orang ek? haha. yang penting husband saya cakap makan sedappp. Alhamdulillah. orang kate pegi wedding orang ni. makanan yang orang akan tengok no satu! so, jgn sedey2 sgt ek fiena. 


quote for today; 
dont simply tell people that u have a problem, 
20% pretend like they care and another 80% glad that u have it.



p/s; ramai orang skrg ni berpura-pura!!

7 comments:

Cik Zimie said...

oh cpm, i like your quote!!

btw bestnye dpt g fiena nye wedding.saya just dapat g yati nye je.dpt tengok gamabr jadi la.pelamin tu tengok dari jauh ok je.tp hanya fiena je yg dpt rasa sensara nya.huhu sabar fiena..

Cik Zimie said...

oh lupa,can i borrow your quote?hihihi tq dear

Kerry Mirza said...

fienaaaaaaaaaaaaaaa,
cantik gila okkkkkkkk!!

Hunny Kitty said...

masa tgk potong kek anda berada di sini? heheheheh....yg mana satu ye

Cik Puan Mimi said...

@cik zimie; hehe.amek ler.xpe2~

@kerry; cantik kannnn

@hunny kitty; saya tak berada disana..husband saya je pegi.. kan da tulis tuu ;p

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

fiena, pelamin tu tak rasa ade problem punnn sangat cantik hhehe

tp kalau jadi letak manik or bunga maybe betambah cun lahh

tp ok je la ni..
sabar ye fiena

and congrates!1

eh, mcm terkomen kt blog fiena lak haha
tumpang lalu mimi :)

Hana Soffelia said...

godek2 qoute, terjumpa qoute ni. hana ambik ye mimi, best sgt2..