Wednesday, October 19, 2011

Not a wordless wednesday, its a Take-Five day!

ok, selalunya hari rabu adalah or ialah (tak tau mana satu betul) hari orang mengupdate blog dengan hanya meletak gambar without any word! or ada jugak yang buat entry wordless wednesday. tapi menulis jugak. cis! ngelat btol korang ni. saya terfikir, die mungkin nak buat wordless tapi disebabkan dalam kepala byk nak menaip, so die TERtaip. hihihi :)). 

jadi dengan ini, saya merasmikan hari Take-Five day!. LOL *overnye aku siap rasmi2 lagi*

Take-Five day ni you can just rambling anything about yourself in FIVE point. i mean FIVE! seriously. 
ok, let me start this 
1. Im married
2. Im Kelantanese
3. Im 24
4. I super love tomyam
5. I like holiday. who doesn't isn't? 

sekarang saya tag kamu, ye kamu yang membaca tu. sila update skrg. hehehe.

take five day, get inspired from this!

7 comments:

mumble bubble said...

take-days day?
macam best je :)

Cik Puan Mimi said...

try la buat! :) hehe

Meey@ said...

mimi!u kena tag juga.hehe..=) alamak yg ni nnti dululah jwb..kahkah;p

Cik Zimie said...

hai mimi, saje nak tinggalkan jejak jugak:p

alamak TERtengok ni,kene buat jugak ke?hik

Cik Puan Mimi said...

cik zimie~ kena la buat tu.heheh.

Reen Tart Nenas said...

ala, nyesal baca sebab kena tag, boleh? hehehe wah! dah lama xde tag mengetag ni :)

Cik Puan Mimi said...

reen!! hehe..kena buat..ala..anything simple about you.