Tuesday, October 4, 2011

Zarep's Engagement

Assalamualaikum

biasanya hujung minggu saya dengan husband mmg akan spend time together dekat rumah je. skrg ni memang malasss sangat nak keluar. dan skrg pon dah jarang tengok wayang. sob2. T_T fyi, saya dengan husband mmg gila tengok wayang. tapi itu semua dulu2 zaman kegemilangan. ok straight to the main story. hehe.

sabtu lepas bersamaan 1.10.2011 saya pegi menghadiri majlis pertunangan one of husband's best friend dekat port klang. Zarep ni member since uniten lagi dan skrg bisnes partner car wash dengan husband. yg unik tentang majlis pertunangan dia. very simple without any hantaran. first tekejut pulak dengar, family perempuan which is Jannah's family kata tak perlu hantaran since benda tu tak wajib. lain orang lain cara kan. yg most important is majlis dah selesai. :)

the tunangan orang in the middle ;p before sampai rumah lepak kedai laksa yang bau sedap tapi x nak beli sbb nak makan rumah tunang. hahaha

 Jannah and Zarith. Congrats.

the gang? i think. hehe

p/s: this coming saturday, InsyaAllah grand opening for husband's and the gang car wash. Alex car wash. bertempat di Shah Alam. Parking lot for PKNS, Shah Alam. semua ramai2 pakat serbu ye. car wash + vacum starting from rm8! car waxing pon ada juga. see you there! *klau saya pegi.hehe*

3 comments:

Atiqah Ahmad said...

parking lot yang mana dear? nanti rajin-rajin bleh pergi. heee

~ NANA ~ said...

mimi, tunang zarep tu uniten gak ke? hehe...wahhh ewock ada bisnes skrg...bagus2 :)

Cik Puan Mimi said...

atiqah; parking lot yg outside. opposite of the PKNS. ada Alex Car Wash. hehe. ok2~ kete kotor boleh pegi sana ye :)

nana; tunang zarep bukan uniten. tula. harap bisnes ni membantu kewangan ktorang. hehe. plan to have a bby soon. so need to have extra money..heheh