Sunday, October 23, 2011

Sunday! lazy2 day.

Ahad!. hari yang paling malassss nk bgn pagi. huhu. to-do list for today.

1. mop rumah! dah 2 minggu tak ngemop. or 3 minggu. hahaha
2. iron baju utk seminggu terus. baju sendiri je iron. baju husben tak payah iron since die pakai t-shirt je pegi kerja. *untung aku kawen dgn engineer tnb ni* haha ;p
3. potong kain untuk baju raya haji. pewittt. smlm dah potong untuk jubah mama. *harap2 sangat menjadi*

byk ni lagi kain nk potong n jahit. weee! tak sabar nk raya ;p

saya ada satu pasang kain yg dapat hantaran kawen aritu.tpi tak tempah2 lagi. saya ingat nk jahit sendiri je. nk buat maxi jubah. kahkahkah. entah menjadi ke tak ni. takot jugak. sbb kain elok. mama beli dekat singapore awal tahun ni. 


6 comments:

~ NANA ~ said...

ahhh jeles mimi pandai jahit baju! hihi

~~PurPle LiLyth~~ said...

heheh..nak tergelak bace ayat

-->*untung aku kawen dgn engineer tnb ni* haha ;p

tahun depan leen pun merasa jugak..even bakal husband keje johor...huhuh..

bagus...jum iron baju kite je..jimat letrik..drg xpe..pakai baju tnb..iron seluar je...;p

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

mimi nak tempah? hahah :D

Nur hidayah said...

yehhh!bole la tmph bj kt mimi..ehehe..cayok mimi,cayok!

*akhr nye dpt gak akak komen2 kt blog org,ad maslh sblum ni..hahaha..

Cik Puan Mimi said...

nana; jgn jeles, mimi pon belajar2 baru ni. Alhamdulillah boleh menjahit.

purple lilyth; hehehe..best2..iron bju kte je. ;p

Cik Puan Mimi said...

rina; errr..boleh nk tempah..tp kte ni baru belajar..hehe

kak dayah; yeayyy..dah boleh comment.hehe