Tuesday, December 20, 2011

Supplement

Just nak share supplement saya baru makan ni. produk Salindah. product ni i get it free since my sister does not eat during her pregnancy. so she gave it to me. banyak lagi. ada sikit je dia makan yang peringkat2 dah nak bersalin.

 banyak kot. huhu. jenuh jugak la nak menelan ni semua. tapi product ni makan sampailah ke lepas habes pantang. yang saya perlu makan skrg B1
Membekalkan zat besi mudah hadam untuk wanita hamil, mengurangkan muntah, loya serta alahan, membantu tumbesaran tian, mencegah demam, batuk, selesema, sejuk-sejuk, sakit kepala, sakit gigi dan lain-lain. B1 juga akan menghilangkan kesan jatuh atau rebah di samping melancarkan aliran darah agar terhindar masalah tersimpul urat kaki dan menghilangkan lesu.

 satu botol B1 ni harga rm46. klau tak silap lah. boleh jenguk Salindah.com.

*ramai jugak la family saya makan salindah ni waktu mengandung. bagus untuk minda bby katanya. dan anak confirm2 jadi aktif. waaa, takot! (mak pulak takot dengan anak.haha)*


7 comments:

Cik Puan Hafiza said...

sedap tak?

Cik Puan Mimi said...

stakat ni yang B1 tu pil kecik2 je.tak rasa apa. pil sebesar acid folic jugak.hehe

Lady Rina said...

ada dgr pasal prdt ni...

PUAN SUE said...

su mse pregnant ni mkn obimin dgn minyak ikan je.baik untuk otak baby

aTy _faRed~ said...

pernah kawan baik cadangkan ni..tapi tak tau mane nak beli..harge berape..??

sweetlavender86 said...

akak ni mkn obimin n kalsium je pun dah naik muak.hahaha.nk mkn tmbhan ubat2 lain adoiii sekse mak nak.

sitimahfuzah yusoff said...

JEMPUT KE BLOG SAYE...SAYE ADA JUAL SET SALINDAH....013/3045279