Friday, November 8, 2013

Clearance sale sempena tahun baru islam. :)

Assalamualaikum semua ;)

*this is a sticky post*

Sempena Maal Hijrah selasa lepas aku nak buat clearance sale untuk clear sume stock2 yang ada sekarang ni. Stock2 ni bukan la stock lama pon. Cuma aku nak kasi clear sebelum stock baru. InsyaAllah klau takde halangan lah. Dan sementara adik aku ada kat sini nak tolong aku pegi ngepost. Jagakan Rafif. 

Jadi aku nak clear kasi murah2 je sume yang ada. Harini aku clearkan shawl je dulu ye.


Ikut code ni.  Shawl quality chiffon-halfmoon at end cut
RM10 only!

RM10 ONLY!

RM10 ONLY!

RM10 ONLY!

Shawl beaded ni RM12 ONLY!

CODE: CS01. COTTON SHAWL.
RM10 ONLY!
CODE: CS02
RM10 ONLY! 
Shawl lycra. Shawl ni sgt bagus untuk orang yang takde masa nak iron2. 
sebab die tak senang kedut. dan sesuai untuk pegi travel, jimat masa.

CODE: CS03
RM10 ONLY!

CODE: CS04
RM10 ONLY!

CODE: CS05
RM10 ONLY!
CODE: CS06
RM10 ONLY!
CODE: CS07
RM10 ONLY!
COTTON WIDE SHAWL.
CODE: CS08
RM10 ONLY!
COTTON WIDE SHAWL. 
CODE: CS09
RM15 ONLY!
HALFMOON BUNGA TIMBUL

CODE: CS10
RM15 ONLY!
HALFMOON BUNGA TIMBUL

CODE: CS11
RM15 ONLY!
HALFMOON
CODE: CS12
RM15 ONLY!
HALFMOON 
*Untuk order; boleh sms aje - 0102214895

3 comments:

DYatie said...

Cantik! Tp tak konfiden lagi nak pkai shawl

Wawa said...

mimi!!! nak cotton wide shawl! nak nak nak!!! nape tak hupdate kat insta pasal jualan2 ni...ku jarang bukak belog skang...sobbssss!

-DoUbLe Z- said...

mimiiiiiii.....camner leh termiss entry ni..huhu..kalo nak yg half moon purple tu ada lagi tak yang? waaaa..cantekkkkk