Monday, December 27, 2010

Annual Dinner 2010

 Hi ;) awal-awal da tempek gambar muka aku. Hahaha. ;) Lately malas nak menulis, penat pon ade. Weekend lepas memang penat. tapi it was awesome! Spend a weekend with my BFF. wuu. rase macam lame gila tak jumpa. tapi ini post pasal Annual dinner aritu. Saya dah la datang lambat. pastu terhegeh-hegeh nak amek gambar bagai la. Kita layankan gambar jela ye ;)

Budak ini comei gler. rase nak cubit-cubit. muahaha.jahat gila. Name die Abdul Haq. Comei kan? Putih gebu, mata sepet, seluar londeh. hehe

Cis awal-awal da kena naik stage amek lucky draw. baru je berangan nak dapat tv. tapi dapat voucher jusco 60 hengget. :(

Makan di serve ni memang la menunjukkan sopan santun sebab tak payah bangun. Tapi tak best sebab dapat makan sikit je. Tak best la untuk orang yang memang makan banyak macam haku ni.

Spot anak dara and spot the mak dara. Lol.

yey! thats me in peace hand. Lol
Lepas habis dinner ni, ktorang mula la belegar-legar di Hotel tu. fuiyooo fuiyoo..yelah, tak pernah datang kan. Jakun kejap.


Minah-minachi tangga ;)
Ade lagi gambar sebenarnya. Tapi malas nak upload. Tengok keadaan internet ni camni memang tak de hati nak upload gamba. wwuuuu :(

Next update is; Picnic with besties ;)

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah wahh
kamu sgt gorgeous laaa
dpt boucher 60 inggit lak tuu
(:

Nurul Syamimi said...

@anisa; alorr orang lain siap dapat pakej percutian la.tv la. ni boucher hadiah paling tak best la ni.tp ape la naseb da dapat yg ni je

AreNis said...

ai i la tu yg dpt lucky draw paling best tu... auwwww~ ;p

Nurul Syamimi said...

@anis; hahaha..halal2.