Thursday, December 30, 2010

Malaysia Terbaik!! fuhh

Tiba-tiba rasa nak nyanyi lagu Negaraku. Hehehe. Disebabkan Malaysia menewaskan Indonesia Piala Suzuki AFF 2010 smlm dengan agreget 4-2 (apsal aku mcm penyampai berita) dan disebabkan itulah! esok cutiiiiiiii. Pergh. Malaysia terbaik. tak reti la nak cerita lebih-lebih pasal bola ni. ;p yang penting esok cuti dan boleh la keluar membeli belah Year End Sale. LOL.

Bendera Malaysia kena la tempek. Baru nampak macam semangat waja.
Pagi tadi drive pegi office, bukak radio dengar cerita pasal bola semalam la. Dekat era.fm lagi bagus die punya topic perbualan. "memujuk rakyat Indonesia" mcm tu la lebih kurang. Prihatin kot wei rakyat Malaysia ni. Siap tepon era, cakap macam-macam tak nak bagi Indon down. Huhu. Kalau saya, tak de maknanye. ;p

tadi baca blog azi. baru nak cool dengan indon. pergh, saket hati balik. sape nak baca? angkat tangan, pegang mouse klik di SINI

Sampai office pulak orang dok cerita pasal esok cuti. pastu Khairul Fahmi. Saya macam APEKAH???? haha. Budak office tu siap cakap die da ade gurlfriend. Tak pasal-pasal berbicara pasal Khairul Fahmi ni. tehehe. Dan-dan lah kan pegi bukak blog gurlfriend die. Pewitt pewitt. Sape nak link klik sini. Pegi la follow.LOL


Haa. tak habis lagi ni nak cerita pasal Khairul Fahmi. Pergh, celebriti habis la kan? Sume orang nak like die kat FB. haha. aku pon tak  terkecuali. Sape nak like die pegi SINI

Ok dah selesai cerita pasal bola. hehe. Esok kena bangun pagi sebab nak pegi menyerbu shopping mall untuk cari barang hantaran yang pakai duit en. Tunang dulu. tehehe

3 comments:

Azi Huhu said...

Kak Mimi, comelnya. hahaha. ok fine, sume orang tengah jeles dengan awek Fahmi, takpe2. Kak Mimi thanks sbb ltk blog azi dalam entry <3

Nurul Syamimi said...

da baca dah yang azi jeles.tehehe.its oke dear.

CNEN AFI (dream chaser) said...

haha..cite hot nampak..
jom join segmen nih..
http://mstutustylo.blogspot.com/2011/01/bloglist-istimewa-untuk-blogger-baru.html