Wednesday, December 8, 2010

Edit Photo Contest

LOL.tetiba pulak saya nak masuk contest-contest ni kan? bosan kat office malas nak buat kerja. baik kita masuk contest di blog INI. hehehehe. So, cik qaseh dalia adelia here we goes! 


ini cik qaseh dalia adelia.ini bukan saya.hehe

Ini baru saya! teruja* teruja* 

before;
saje je gamba mesti nk same dengan header.hahaha
after edited;

dekat sini juga. saya ingin tegaskan bahawa menggunakan web photo edit much more easier.lalala. malas nak bukak photoshop ;)) saya hanya edit gambar ni guna PICNIK! ni bukan picnik berkelah tu. tu picnic. salah tu. ni guna edit-edit gamba senang giler rasa budak baru lahir pon boleh edit.(over la pulak!) heheh ^___^ 

9 comments:

missteeha the babling girl said...

kiutnyerr kamoo ..cik puan mimi ... :))

Nurul Syamimi said...

hey darl. tenks for dropping by. ;)

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear..thanx juin n gud luck ye

sue. said...

alahai c0melnye...sm0ge menang tauuu...tauu......

Nurul Syamimi said...

@cik qaseh: yey.pengadil da komen! ;)
@cik sue: mane ade comei >.<" weee..undilah (tetiba ade undian plak) ;p. tq darl ;)

mizi said...

cantik ler...sy x pandai edit...sama je muka ngan cik qasih dalia adelia...adik beradik ke...

Nurul Syamimi said...

@mizi; alor.senang je edit pakai picnik ni..ce try.hehe

_CikHoneyz_ said...

elop2..juz nk tny..cmna nk crop pic nk amek pic kita ja..xmw nmpk tepi2 tu..mcm kt header tu..

Nurul Syamimi said...

@cikhoneyz; crop tu saya bukan pakai piknic. tu saya pakai Photoshop je. crop2 je