Saturday, December 11, 2010

Show your style with Hijab Contest! ;)

Salam semua! ;) Seperti yang telah dijanjikan, saya akan mengadakan satu contest sempena pembukaan blog baru saya ni. waaa. excited! excited! ehem.behave mimi behave ;)



Orait girls out there, jom joint Contest ini! yeay~ Here we goes Rules and Regulations ;)

Sesuai dengan nama contest, Show your style with Hijab. So, girls anda akan bergaya dengan Hijab ;) tak kisah selendang, tudung biasa or tudung express.
1) Gambar yang menunjukkan anda bergaya-segayanya. anda! yes! jangan orang lain
2) Gambar mesti jelas. Jangan kubur kabur. Susah nak tengok pulak
3) Tak kisah full body or hip and above. its up to you. sape yang malu-malu nak tunjuk full body pon boleh joint. Best tak best tak?
4) Mesti lah link contest saya di post anda. Tak kisah nak letak di side bar atau tak. ;)
5) Follow me. Dun worry girls, i'll follow you too ^__^

That's it!

Tarikh tutup contest: 31 dec 2010
Pengumuman winner: 1 Jan 2011(pemenang hanya sorang)
Hadiah: Sesuai dengan contest. A shawls! ;) mungkin lebih dari 1 ^___^ (i will post it to your home!)

Sape yang da joint, dun forget to comment below. so, it is easy for me to check your post orait girls? 


24 comments:

sue. said...

yay!!!boleh x sue nk masuk?????pleaseeee....

ifah said...

kak mimi..sy nk join ni..tapi sbb br 1st time nk join contest2 ni kan nk tnye,gmba kte tu 1 je ke?

MiSz_aIN said...

macam nak join.tapi tak bergaya ni. ^____^

ifah said...

sy dah join :)

Nurul Syamimi said...

@sue; yes sure darl. masuk la contest ni.untung menang dapat shawl free.

@ifah; darl, tolong paste kan sekali url contest ye.senang saya nak cek. )

@misz ain; tak ape, joint je. any picture yang tunjuk muka pakai tudung kira ok la tu ;)

anys said...
This comment has been removed by the author.
anys said...

dah join!

http://loveanys.blogspot.com/2010/12/hijab-contest.html

Nurul Syamimi said...

@anys; thanks for joint this contest. already chek your post. ;)

Nurul Ain said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Ain said...

Salam ,
Ain dah follow and join CONTEST ni .

Ni link Ain ;)

http://ceritacahayamata.blogspot.com/2010/12/hijab-contest.html

Nurul Husna said...

dear. thnx 4 inviting. tp cmne nk join eh ? :)

Nurul Syamimi said...

@nurul ain; thanks for joint this contest! ;)

@nurul husna; joint buat 1 post untuk contest ni. then letak gamba u bergaya dengan tudung. nanti comment cini link post u td.orait? ;)

Nurul Husna said...

oke dear. sudah join
this my link :)

http://hyunayuna.blogspot.com/2010/12/hijab-contest.html

Nurul Syamimi said...

@nurul husna; got it! sweet! ;)

Sha Shakina said...

sy xley masuk la sbb xpndai pkai tudung,selendang, etc etc. haha.

m!da BucHuxX said...

thanx for informing me bout this contest. .sure i will join. .will update later . .then i post u the link.:)

anys said...

sis i'm sorry
i've made some changes

http://loveanys.blogspot.com/2010/12/hijab-contest.html

HafsahAzmi said...

rasa macam nak masuk..tapi malas nak snap picture..adeh!

Nurul Syamimi said...

@sha; its okey darl. ;)

@mida; joint la..lagi ramai lagi meriah ;)

@anys; oo.no wonder la click x dapat.i'll change ur link.

@hafsah; alor..snap je biasa2 pon xpe ;)

kizzy tf said...

salam cik puan mimi, sy dah post entri contest ni & the link is:
http://kizzytf.blogspot.com/2010/12/hijab-contest-by-cik-puan-mimi.html

thanks for the invite! <3

Nurul Syamimi said...

orait dear. i'll check it now

the Dream Chaser aka CNEN AFI said...

cam best je..tp saya tak cukup gaya..haha..

Ogy said...

off topic jap ya...t'tg kotak tu..nnti mama cari kawan mama yg jual brg2 vantage ni..nnti boleh try tya dia..kot dia tau....

Kegembiraan yang Ikhlas said...

hye B2B frend..:)
i singgah n folo ur blog..jmput ke blog sy...

http://kegembiraanygikhlas.blogspot.com/