Tuesday, December 14, 2010

Jerawat!

Hi ;) hurm, hari ni saya nak share a little bit about penjagaan muka saya. Act, muka saya jenis berminyak tapi tak banyak jerawat. But once in a month, mesti naik jerawat. you know why? sigh* dont ask. woman know about that. hehehe >.<"

can you spot the pimple? argh! i hate it


sekarang ni saya tengah pakai trial Simply Siti. beli je dekat watson's harga die rm19.90. Dalam tu ade 3 items; pencuci muka, krim siang dan krim malam (serum). boleh pakai dalam seminggu lebih je. dalam 10 hari. klau ok then saya nk terus beli. i dont know why i choose to brought SimplySiti. hurm. *wondering

Tiga items tu saya rasa paling best krim siang. saya akan pakai krim tu before pakai foundation. Boleh tahan jugak la. sebab before ni saya apply BB Cream from Maybelline. OMG! muka saya klau da bepeluh tu macam tepung gomak. Hamek kau! tak suke btol. Ade orang cakap serum die bagus. Tapi saya fikir, mana-mane serum pon bagus kan? before ni, saya pakai krim malam safi. okay jugak. ;) Mission sekarang ni, pakai dulu SimplySiti trial smp habis.
Trial kecik btol kau ni!

4 comments:

Sha Shakina said...

Try guna oxy. ok gak. :)

Nurul Syamimi said...

@sha; x penah try oxy. orang kate pedih yeke? wuu.takot nak try >.<"

Sha Shakina said...

xla. sha pkai xpedih pon. mula2 tkot gak tp bila sha try ok je sbb muka sha xde jerawat. beli yg kurgkan minyak. so far muka ok la :)

Nurul Syamimi said...

waa..boleh try nanti..hehe.. ;)