Thursday, December 9, 2010

Sape suka tengok drama Korea? ;')

Saya saya! err NO! act, saya layan jugak la cerita korea ni. Tapi biasa-biasa jela. Bukan tahap extreme dangerous macam cousin saya yang suke semua cerita tu. hehehe. And now! office mate a.k.a mf BFF bagi link untuk reality show korea. Tajuk dia "WE GOT MARRIED" awww. so sweet! saya pon baru je tengok 3 episod. Best! Best! teruja nyaaa. abes la keje kt office tak siap. T__T.

Omg! aren't they cute? >.<"

Khuntoria
sape-sape yang berminat nak tengok boleh kemukakan usul dan cadangan (eh ape aku mengarut ni). Boleh ckick di link INI sahaja. Enjoy your show! waaaaaa.excited excited (over nye aku kn?.LOL)

8 comments:

faradeeba said...

eh eh saya pun tgok WGM.
tapi lagi suke couple sweet potato.
sbb diaowg lagi sweet.
hehehe

tapi yg nih pon suke jugak. :D

Ben Safwan said...

suka tgk..

Nurul Syamimi said...

@faradeeba; yeke? waa.sweet potato ek? nk tgk r.tenkiu2.heheh

@ben safwan; sy ponnnn! comei diorng ni. >.<

Lyaa Suriany said...

Lya peminat fanatik nickhun ni
uwaaaaaaaaaaa
hensem nya prince of thai ni..

vic pun cantik gile..

actually semua member 2pm pn lya suka

Mimi ! said...

cik puan datin mimi,
thanks for following me.
and i'm followin u backk! :)
comel banner. comel sangats! honest!
and...

i love korea!! :)

Nurul Syamimi said...

@mimi; hahaha. bukan datin.wee..tgk la we got married ni..best2..hehehe

Mimi ! said...

cik puan mimi,
takpe, skali skala pggil datin :D
dah tengok tapi bukan keseluruhan episod la.
memang best! sweet sangat :D

anys said...

npe rmai org mnat korea ea??
sy blom brmnt lg la...
try mnat tp xjd...haha