Friday, January 28, 2011

Menghabiskan waktu

Hi! :) salam. Saje mengupdate tak tau nak buat ape since this January saya btol-btol tak tak de kerja kat office ni. Bosan teramat tak tau nak buat apa. Saya di bayar gaji semata-mata pegi office check emel. main tenet. tidur kat surau. Seriusly I am freaking bored!

Ble pagi, sampai office saya akan breakfast sambil bukak kosmo online. tengok apa berita terbaru.
Da sudah breakfast, saya akan check all the emel, bukak facebook, check blog, etc etc.

Tapi mostly my time terisi dengan surf all the blogshop. ehehehehe. naseb berkenan terus beli aku ni. Haiss. Tabiat tak ley buang. Sekarang ni saya gila nak beli skirt or long dress. Berkenan sangat dekat poplook.com

 Haisss. cute kan?

1 comment:

Ogy said...

lawaanyaa dress pepel tu...mama pun skeeee