Wednesday, January 5, 2011

Menunggu kelahiran insan baru ;)

Harini nak post banyak-banyak. Tak kira. LOL. Ni nak bagitau semua orang ni. Saya bakal menjadi Auntie! waa. Seronok-seronok. Tadi bukak Facebook tengok abang ipar da letak gambar katil baby. Diorang baru pegi beli semalam. Seronok betol!! (aku memang suke excited ni) hahaha. Next week saya nak balik untuk menyambut kelahiran orang baru. Along saya belum bersalin lagi. Harini dah 5 hari dah terlebih tarikh due date bersalin. Cuak plak saya, tapi along siap rilek pegi kenduri kawen la.

Alor, comei comei comei. Ade giraffe. ^__^ tak sabar nak balik!! Semalam da beli tiket balik dah. Alhamdulillah airasia ade buat promosion. Pegi balik baru rm125. Baik ler saya naik flight, klau naik bas, habis beli tiket pon da rm100. perjalanan 8 jam yang tak tahan tu. Lame woo. Sampai krem b*nt*t. hehe

Along kawen bulan 3 tahun lepas then die terus pregnant. Sume orang gembira bukan main kepalang, anak pertama mak ni nak ade anak dah. Mak dah jadi opah lepas ni. Ayah jadi atok. Same goes to my bro-inlaw side. Dia pon sulong. Same-same cucu sulong dahh. (aku rasa lepas ni diorang mesti berebut cucu.hehe)

Time ni along da pregnant 2 bulan klau tak silap. Sekarang ni perut die tak yah cite la. hehehe. Comei tau orang pregnant ni. =) Along scan baby 4 kali still tak dapat tengok jantina. Sume berharap baby boy, sebab belah saya kepupusan lelaki. ;p Tapi scan terakhir, doctor cakap Baby girl. Its okay then. Name die.......nanti saya gtau lepas die lahir ye ;)

4 comments:

EB said...

Assalamualaikum..
Waaa mesti best ni kn..
Akak Ipar sya pn tngh preggy anak ke-2 skrg ni.. hehehe.. x tau lg lelaki ke pmpuan..
Yg 1st pmpuan.. nama dia Khadijah Az-Zahirah bte Mohd Aminor.. hehehe..
Smoga smuanya dipermudahkan Allah..

Nurul Syamimi said...

@EB; waa.cantik nye name. =) InsyaAllah semoga semua dipermudahkan Dia.

Aimi Razman said...

wah, i plak yg tk sbr. tggu kelahiran 1st baby mmg sgt teruja and excited :)

Cik Puan Mimi said...

@aimi; hehe. i lagi tak sabar. hehehe. seronok nii..