Tuesday, January 4, 2011

Saya dan Tiramisu

Salam pembaca sekalian (macam la ade yang nak baca, takpe takpe saya menaip untuk kepuasan diri, bukan mencari populariti..ewaahhh). Sekarang ni saya sukeee sangat dengan cerita Tiramisu yang Slot akasia dekat TV3 tu. Saya memang suke cite genre macam ni. contoh cerita Adamaya. So, semalam after office hour pukul 5.30 saya berhempas pulas balik dengan segera awal sebab before ni cite tu start pukul 6.30. Rupanya sekarang, da start pukul 7 malam. cis cis. penat je aku speed laju-laju. naseb baik tak de polis nak saman. huhu.

Sampai rumah terus tekan remote tv. Tudung pon tak sempat nak bukak lagi. Tekan info tv3 die tulis KITERETSU!! what-the-hell kiteretsu plak ni. tengok next, fuhh naseb baik ade cite Tiramisu kesayangan tu. tehehe. pastu nak tunggu kejap tu sempat la gi longgok baju dalam mesin basuh. pastu tak tau nak wat ape. fikir punya fikir, yey! nak jogging la. siap-siap la nak jogging. semangat waja la sebab baru beli sport shoe dekat Bata. Hahaha. pastu cari-cari tracksuit tak jumpa. Dah la ade satu tu je. yang lain sume legging. karang aku pakai legging kang, ramai yg berdarah hidung.LOL. Pastu baru teringat yang tracksuit dalam mesin tengah basuh. cissss!!

Ok lah. Harini dah tau Tiramisu start pkul 7, so sempat la balik nak jogging dulu. Dah berape lame lemak tepu ni bermastautin dalam badan aku. Nyahhh kau dari sini!! Harap-harap esok bangun pagi kaki tak krem. sebab dah lame tak jogging. ;p

Act, saya tak suke sangat kek tiramisu. saya lagi suke kek coklat. =)

5 comments:

Ogy said...

salam ziarah :)

suka juga cerita ni..sempoii....
suke blog ni..mama followww

princess.honeydew said...

aku pon konpius smlm...igtkn tv3 penin sbb name tiramisu ngan kiteretsu dh hampir2 bunyinye...haha...tkn info tgk kol 7...layannn...

Nurul Syamimi said...

@ogy; suke kan? sweet jee.. oke.saya pegi follow mama jugak..

@princess; tula..confius.astro bukannye btol sangat die tulis kt info tu..kiteretsu.tiramisu.hehe

Ogy said...

kalo nk tya pasal brg2 vantage leh contact kakak ni ya..

Email : lindalovelydecor@yahoo.com
Website : www.lindalovely.com.my
Hp : 0132131426

Nurul Syamimi said...

@mama ogy; nape website x dapat bukak mama?