Friday, March 2, 2012

KL SOGO Baby fair

Assalamualaikum

hai. sori nk post ni je sebenarnya. hehehe. sogo weh! pastu 70% plak tu. confirm murah kan. 


tapi baju dah beli byk. time warehouse aritu ngn klcc. so nk cari pelapik getah, kelambu, ape lagi ek. sabun mandi jela kot. tp macam tak berbaloi nk cari tu je nak g sogo. den dah la tak gomar g sogo ni. sesak. parking jauh. pastu tinggi beno. naik punya naik punya naik. pastu nk semayang turun balikkkk. pastu parking pon mahal. *saje alasan sbb dah takde duit.hehe*

6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

nk ajak suami g
tgk2 je
sbb slagi x beli Breast Pump,xleh nk beli brg len...
huhuhuhu

CikNaa said...

wow minggu ni ek mimi? thanks for this info :) kalo tak soping pn saje je nak g cuci mate..

aTy _faRed~ said...

baru ajak asben pagi tadi gi TAR minggu ni nak carik tudung..alang2 ley singgah sekali..;p

puansazusarin said...

tringin nyer lah nk gi sale2 brg bby ni..

Cik Puan Mimi said...

ekin; hehe.xpe kin. utamakan yg penting dlu.hehe

cik naa; welcome =)

aty; woww~ semangat nk pegi jalan tar lagi tu.hehe.

sazusarin; hehe. pegi ler. kenape? dok jauh ke?

Wawa said...

wow~!kne pergi terjah ni..hihi...:P