Tuesday, February 28, 2012

What you need to expect on 3rd Maternity & Baby expo Mid Valley 2012

 Assalamualaikum

hai. bertemu kembali. lol. kemain rajin nye nk update~ biasa lah. tengah keje suam2 kuku ni boleh la update banyak kan? okay. sape excited lagi nk expo? saya! *aku ni bab shopping mmg excited*. so next expo yg kali ke 3 kt midV ni mungkin lebih kurang same je dengan 2nd expo aritu. sape pegi  mesti tau la kot apa yang dijual. brape percent harga reduce sume kan. saya sempat jugak pergi Nov lepas. even that time baru 7 or 8 weeks pregnant. saya pegi beli seluar maternity. hehehe.

ni antara link2 yang saya cari dan jumpa. huhu. link orang buat review 2nd expo Nov lepas. so my next target utk 3rd expo ni. ofcourse diapers mamy poko. dan breastpump! i nk yang macam aty tu. murah nye dapat. rm199 eh? instead of rm599?

rajin2 click la ye. ^___^


http://www.myvitrd.com/2011/11/salam-semua-hari-ni-nak-cerita-dulu.html

http://squarecutring.blogspot.com/2011/11/final-purchase.html

http://vanillapink3113.blogspot.com/2011/11/baby-stuff-feeding-set-sawan-lepas.html

http://vanillapink3113.blogspot.com/2011/11/baby-stuff-biler-shopping-memang-selalu.html

10 comments:

farhana shamsuddin said...

jom shopping!

ReYNa said...

bestnyaaa.tapi still sy x dpt pi coz duk png n skang dh 8 bln..huuuu.hopefully ada lagi expo tu pas lps sy beranak. huhu

sweetlavender86 said...

last year punye expo.2 hari ko akak pegi..haha.yg booth mamy poko mmg pnjgggggg org beraturr.siap 4 kali kitrg gi jengah nk beratur pnjg xsanggup plak.huhu..last2 beli diapers kt kedai biase 99speedmart same je harge dgn expo ari tu.kehkeh

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pon nak crik yg cm mommy aty tue jugak
samelah kte
sbb tue ms kat klcc hr tue ekin xde beli ape2
sbb nak beli breast pump je skrg
dpt je BP,senang hati nak beli brg2 len sbb BP yg pling mahal
huhuhuhuu

tue yg ekin nak g hr jumaat tue
tkot habis....ngeee~

hana yoriee said...

mimi, yg aty beli breastpump set tu set tommee tippee kan? hana baca kat KIM and Mommies United punya group ramai yg let go pump tu walaupun baru beli. huhu..tak tau la nape.tapi mgkn depends pada org jugak kot. mana tau aty pakai serasi, mimi pun ok! tapi harga dia mmg berbaloi la. =)

just to share with u.kalau mimi nak bp yg harga berpatutan n ada electric and battery operated, blh tgk unimom allergro. dgr review mcm ok. hihi..

Asz Miza said...

Wah murah giler. Nampaknya nak kena beli jugak la BP tu. :) Berbaloi2.

aTy _faRed~ said...

saye harap sangat dapat gi expo ni..walaupon dah tak de shopping ape..tapi nak gak jalan2 sane..tapi dah tak larat..hurrmm....

Cik Puan Mimi said...

farhana; jommm!! hehe

reyna; alor. jauh plak ek nk turun kl.

kak zura; tula.mimi pernah tgk dulu. beratur mmg panjang gler. mimi nk g pepagi lagi. hehe

ekin; murah kan? tp x tau la okey ke tak. uuhuhu..nk pegi jumaat lagi ek? waaa..jeles!!

hana; yup. tommie tippie hana. yeke? thanks hana for the info! =)

miza; tula.mmg murah. tp kena survey ketahanan dia la dlu kan. huhu

e.t.t.y said...

mimi nk kirim!!!!!!!!!!!!!!

Cik Puan Mimi said...

etty; nk kirim pekebendaaa?? heheheh