Wednesday, February 22, 2012

Unplanned Vacation

Assalamualaikum

lama oiii tak update blog. ape celup? eh ape cite ni. act, skrg keje banyak bertimbun2. nak update je malas. blogwalking masih rajin. huhuhu. last week saya terpaksa pegi vacation. wahh. kelas kau jah. terpaksa okey. act, kena teman husband pegi training. huhuhu. took 2 days off. ibu ayah dan bby berada di pd.

takde apa yang saya buat kt pd since husband training. i just lepakk je dalam bilik. tgk tb. order makanan hotel yg mahal. lol. petang sempat la mandi pantai jap. mandi pool. huhu. orang kate swimming ni good exercise utk preggy woman. pergh. masuk dalam pool terus rase ringan je badan i. lol. mmg lah! sbb dalam air. saya nak kate perenang hebat tu xde lah. tp boleh la berenang2 ke tepian tu. best je waktu berenang tu. tp bila naikkk. masuk bilik. adoi lahh. sakit dada oii. kenapekah??

malam aktiviti makan malam macam biasa lah. pastu jumaat petang ktorang dah bertolak balik kl. husband keje sabtu ahad plak dekat putrajaya. kesiannyeee. asyik kerja je.  ktorang stay kt Selesa Beach Resort. resort ni best. pantai die private. cantik. bersih sgt. cuma breakfast agak kurang makanan. mungkin sbb weekdays kot.

sea view 


babai pd. till we meet again =)

No comments: