Tuesday, February 14, 2012

Batuk dan batuk

Assalamualaikum

arini rase semangat sikit nk update blog. dah seminggu badan tak brape sihat. mula2 saya sakit tekak, pastu demam dalam 2 3 hari. lepas demam batuk. batuk + pening gler biler batuk. skrg ni batuk + sakit tulang rusuk plak. waaa. complete tau sakit. haha.

klau stakat demam boleh la amek panadol biasa. bila dah masuk batuk2. saya tak berani langsung nk amek ubat batuk. surf2 internet ubat batuk effect bby. terus tak berani. pegi jumpa doctor pon die tak suggest any drugs. doctor kate biar antibodi recover sendiri je. saya rela batuk smp termuntah2 tp tak nak makan ubat batuk. huhu.

pegi homeopathy bangi. amek ubat. makan jugak la. tapi susah sgt nak baik. malam2 mmg batuk berterusan. setiap malam akan bangun sejam skali. wuuu. penat rase bila bangun pagi. orang suggest makan madu + limau nipis. dah ada madu yg beli lama dah. try minum tak baik2 jugak.

smlm kakak office gtau madu khaula elok. try la survey kt internet. orang kate madu ni bagus. smlm husband dapat cari madu khaula ni dekat carrefour puchong utama. rm80 ada sarang. madu ni sedappp sgt. mmg lain rase dia. dan tak panas. smlm lepas minum 2 sudu. tdo. nyenyak betul tdo. terjaga kejap2 sbb rase perut gerak2. bby main bola kot. hehehe.

arini continue lagi la madu khaula ni. berdoa sgt2 batuk ni brenti. tp orang kate madu ni minum saje2 pon bagus untuk kandungan. berbaloi la beli. =)

ni lah rupanya madu ni.

"Ya Allah, kuranglah kesakitan ku ini. hanya kepadaMu aku berharap"

1 comment:

ader45 said...

alhamdulillah puan, moga kebaikan madu khaula dapat bandtu keluarga puan... amin.. jika puan ingin madu khaula, pihak kami ada menyediakan perkhidmatanmenghantar madu khaula direct ke rumah..

artikel terbarus saya: Dapatkan maklumat berkenaan Madu Khaula disini.