Thursday, March 10, 2011

Door Gift untuk tetamu

Assalamualaikum
hais.saya tak sempat lagi nk blog walking blog-blog bride to be yang lain. sibuk kerja. dan sibuk fikirkan idea door gift untuk majlis saya nanti. Lagi 2 bulan lebih. pejam celik pejam celik. da sampai 2 bulan. kejap je tau.

so, after I've done a few survey. Brown paper bag telah memikat hati saya. =) disamping cantik dan creative, saya jimat banyakkkk untuk paper bag. hehehehe.

curi-curi idea. picture diambil dari : Prima Donna Bride
Tag yang akan ditampal depan brown paper bag ni buat sendiri je. pastu print dekat office. muahahah. so klau orang buang tak de la rasa nak menanges sangat kan? kikiki. tapi printer office ni sengal sikit. black and white je boleh ;( hentam saje lah labu. tapi saya print kertas color la. fuhh. agak-agak patah tak belakang saya nak membelek satu-satu smp 700 ke 800 pcs? T_T


Pengedar brown paper bag da jumpa. Credit to Iszmir Nazmi. hehehe. sbb tolong cari paper bag ni. dapat murah wooo. 1000 pcs baru rm32. waa. jimat jimat. hehehe

Ape yang serabut kepala sekarang ni. mane nak cari orang jual reben murah-murah? (ceh.aku semua nak murah.)

13 comments:

lovelyadibah said...

cantik kan yang dgn lace 2..:)

b2b eyh??:) dba link tau!salam kenal!:)

Cik Puan Mimi said...

tula.cantik yg lace.tp alahai mahal la pulak nk beli..hehe

salam kena juga dear~ i'll link you =)

~ NANA ~ said...

mimi...cantek la....nana xde paper bag pon...hahahaha

eidA said...

ramai yg guna paper bag cmni kan sekarg..sy berminat ngan white paper bag...=)

i link u gak yer..

Cik Puan Mimi said...

nana; cantik mmg cantik. tp nk membelek satu satu alahaiii

eida; white paper bag pon cantik kan? suke jugak

mrs.Tok said...

Salam..boleh taw mane nk dpt paper bag 1000pcs rm32 tu??sye pn nk yg murah2 jugak..hehe..tq..boleh email link ke hape kt aimenurdawana@gmail.com x??thanks

Yanie Rani said...

miss, leh pm sy x about paper bag tu. kat mana miss dptkan? spoon_sudu@yahoo.co.uk

BudakNadya said...

Salam,bleh email sy link brown paper bag yg 1000,rm32 tu?ni emel sy nnadiashams@gmail.com

Thanks=)

BudakNadya said...

Salam,bleh email sy link paper bag brown tu?yg rm32,1000 tu..ni email sy, nnadiashams@gmail.com

Coklat Bonda said...

assalam.. sy pon nk tau psl paper bag tu boley x? murah tu.. :) coklatbonda84@gmail.com

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Coklat Bonda said...

bg link pd sy juge ye.. :) tq

Lollipop said...

salam..puan..
sy nk link paper bag 2...please sgt2..harap puan dpt membantu.munmp3@gmail.com

Cik Puan Mimi said...

im sorry. for those who asking me about this brown paper. act, pakcik ni susah nk contact. die uncle cina jual guna van. my friends dapat contact sbb pegi beli goreng pisang then ada dia. tp saya xde sebarang no telefon ke ape.sori sgt3