Wednesday, March 9, 2011

Gubahan Hantaran

Assalamualaikum
Hari ni mood nak cerita pasal hantaran pulak. Memandangkan satu habuk pon tak buat lagi, saya tengah search gubahan hantaran dekat blog-blog bride-to-be yang lain terjumpa lah tema hantaran bantal. alaa. yang macam bantal-bantal tu. comei btol. saya ingat saya nk DIY la bantal ni. da jumpa pon tutorial ni. hehehe



Ini adalah contoh bantal tu. cantik kan? nk try buat? Boleh la jenguk blog MEEYA. B2B ni rajin menDIY. so kte boleh la try buat, since die pon da kongsikan tutorial bantal hantaran ni. Senang je sebenarnya.

Selamat mencuba ya kawan-kawan di luar sana yang rajin nak buat sendiri. macam saya ni memang buat sendiri jela sebab nak upah ni kena tengok cost budget plak. hehehe

3 comments:

~ NANA ~ said...

mimi....yg bantal2 ni mmg cantekkkk...ade tutorial yg nana tgk dia pakai kabus je then balut dgn kain satin je :)

Cik Puan Mimi said...

aah.btol.
nana mesti tengok dekat meeya kot.yg mimi da letak link kt situ.

izfanora said...

sj search psl gubahan hantaran. tersampai plak kt sni.. lawa sangat!