Tuesday, March 15, 2011

Honeymoon Plan Trip

Haa. sapa-sapa yang nak kahwin mesti da ada plan nk pegi honeymoon kan? same goes to us. we plan our honeymoon trip long time ago since we are not officially get engage. hahahah. awal gler. at first saje-saje plan jalan jauh sikit. means keluar dari Malaysia la kan. and after he want to visit his sista at Jakarta, ternampak la ade big sale Air Asia. and after we make a few discussion, we decided to pick Australia.

So, Australia! Here we come (lambat lagih sebenarnya ;p)


Gold Coast!!! we gonna arrive at Coolangatta Airport
But skrg ni saya takde masa la nak cari-cari hotel and all the aktiviti ape yg kami akan buat kat sana sebab fikir pasal kahwin. Tapi Gold Coast die lebih kepada beach kan. Klau boleh encik Tunang nak book hotel ngadap pantai la. (tetiba risau sbb tsunami melanda Japan) 
tapi die pon ada gak survey tempat country pedalaman sikit la. Maklum la i kan orang kampung. hahah. Klau jadi kte akan stay dekat Lillydale Farmstay. itu pon klau la menjadi. huhuhu. 



and then gold coast kan banyak park kan? tapi klau saya dengan dia jangan harap la nak masuk yang extreme park. dedua penakot. saya memang gayat. klau pegi sunway lagoon pon naik jambatan gantung. tak sampai suku jambatan saya da menjerit-jerit macam orang hilang anak. >.<" so ktorang decide tak nak masuk la tempat-tempat camtu. dah la ticket die mahal woo.

p/s; wondering brapa ribu nak bawak pegi aussie ni. aiyaakkk

1 comment:

Cik Puan Rara said...

pre honeymoon kita melaka jerkkk~ dan kena tipu masa naik beca.huh~