Monday, May 16, 2011

Benci dengan comment

Hai Assalamualaikum
harini dengan semangat waja penuh bukak blog pepagi sbb da 2 hari tidak menjenguk blog kesayangan. yang buat saya membenci komen ni kan. sbb tetiba komen dekat entry saya yang lepas tinggal zero! dah la tak ramai yang nak komen. skrg ko buat tinggal kosong pulak kan? eii. sentap hati mak nak.

ok. cite sentap yang lain.

saya dah beli contact lens konon nak pakai nanti sanding la kan. saya da pilih nak color grey. pastu ok la kedai tu dah tak de color grey. saya amek la sterling grey. tak kisah la kan. before ni saya pakai brand FreshKon. tapi aritu saya terbeli FreshLook. sblm ni tak pernah beli.

first saya bukak tengok tu kan. Lembuttt gler lens die. saya dah risau. sebab lembut sangat. pakai la sekali last week. pastu tak pakai dah. arini saya pegi office sebok nak pakai lagi kan. sekali bukak lens apa jadi?

KOYAKKK!!! 

aaaahh..tensen nye sayaaaa.. terkoyak pulak lens ni kat tepi tu sikit. tapi klau saya pakai rasa tak selesa dah. T_T wuu.rasa nak nanges btol la. baru pakai sehari. lepas ni tobat tak nak beli FreshLook.

Hanya tinggal kenangan. sedeyyy

4 comments:

~ NANA ~ said...

mimi...comment2 kat blog nana pon hilang! gerammmm

mizzura said...

aritu tunang pun baru first time pakai lens warna yg berpowerlah..try freskon brown..oker jer...tapi ni br try blincon kaler grey jugak...teksture tak lembut sgt tapi selesa jer pakai kat mata...wp terlebih jam..

Cik Puan Mimi said...

nana; yeke nana? same la kte.

Cik Puan Mimi said...

mizzura; yeke? aritu pon ada orang tu suggest blincon.tp macam x pernah denga x berani nk beli.hehe