Thursday, May 19, 2011

Girls Day Out~!

Assalamualaikum
biarpon sudah 2 hari berlalu. tetap nak update jugak. selasa lepas which is 2 hari lepas. saya dengan girlfriend pegi kua makan sama-sama before i turn to puan. hehe. biasalah nak buat bridal shower tak menyempat. girlfriend i ni mmg busy-busy orangnye. wesak cuti umum je boleh meronggeng. hehehe. 

so.kami bergerak ke sunway piramid seawal 10 pagi. ok! 10 pagi! hehe. betapa semangat berkobar nye kami. haha. pickup diorang ni dekat ktm serdang zapp terus ke sunway. da janji nak makan dekat Fullhouse. (cantik nye kedai ni.geram2)


 Hahaha.muka-muka kelaparan tapi berlagak comel.

eventho u r not coming to my ceremony, its okay dear~ 
as long as you buy me a good present.hahahha

2 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

bile tgk gmbr2 cik mimi suddenly jd rindu kat kwn2 lama di U...semua org pantai timur...kami pggil girl's day out kami sm mcm mimi..."meronggeng..." ha3...

Cik Puan Mimi said...

hehehe.same la kta panggil meronggeng jugak. =)