Friday, May 6, 2011

Oh Veil

ok.aku malas nk marah. so aku update satu lagi. huhuhu.

tadi saya bkk facebook. tengok ada tempah klau nak tempah veil ala-ala dato siti. aww. comei you! klau saya mmg tak ar. sebab bajet lari ke laut. huhu. tak dapek la. sbb dia pon nak amek masa sebulan before tarikh collect. ni rujukan untuk orang lain la. cantik woo. tengok ni;







cantikkan??? huuu.cantik btol.  berkenan? boleh ke KK COLLECTION

tapi klau ada yang nak buat sendiri creative kan. boleh jugak tengok tutorial dekat SINI
SELAMAT MEMBELI ATAU MEN D-I-Y

8 comments:

nolyndila said...

waaaa...cantinya
ai,salam kenal :)

Cik Puan Mimi said...

salam kenal =)

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

mmg sgt2 cantek...menangis tgk....hiii~

tp mcm mimi...bajet mmg ke jurang laut...kih3..

Cik Puan Mimi said...

hehe..tula..klau bajet ade teringin gak ni. hehe

~ mizzAmy ~ said...

sgt suka yg pic last tuh. cantik...

Cik Puan Mimi said...

cantik kan? suke gak~

AimieRifdi Abd Halim said...

saya dah fall in love dgn the last one tue~ :) <3 but then sy nie petite, if wear something heavy takut nnti tak kena~ ehehe. kalau awak pakai mesti sgt chantek nnti mimi~ :)

mizzura said...

thanks info..kalo tak kita pun tak tau pasal KK ni..nice collection of veil..lawa!