Monday, May 9, 2011

Posto Posto!

posto posto my kad kahwin untuk my beloved friends. 
akan di post dalam 2 3 hari ni. hehehe. so tungguuu~



and here another story.
ada orang office saya ni tanya saya direct
"mimi, kawen ni buat loan ek"

tetiba saya tekejut. terus jawab "tak!" 
hahaha. saya ni da betul-betul risau dengan loan ptptn saya.
ni kan pulak kawen ni nak amek loan.
sebab tu la saya kawen ni pon bajet-bajet je. 
kerja baru setahun, so dont expect my wedding day ni gempak la ye.
semuanya biasa-biasa je. 

and one more thing. 
saya hanya sediakan door gift untuk guest side kelantan sahaja.
so if my friends nak attend his side, no problem. but no gift from me la ye.
tak kan la saya ni pepandai nak suruh his side sebok-sebok bagi door gift yang saya pulak. huhu 
sori guys. saya pon tetamu la kt rumah dia. hehehe.

and kepada kak dayah and dayah! u guys awesome! =)

No comments: