Monday, May 16, 2011

Settle another hantaran from him

Sekarang ni progress hantaran yang saya 6/9 da siap. yang lagi 3 sumenye makanan. tak kan nak beli awal-awal kan. hehehe. so tak kisah. itu dekat rumah punya hal. sebab minggu ni minggu last dekat kl before i go back.weee~

semalam ktorang pegi hunting last hantaran dia nak bagi saya. Alhamdulillah. semua dah settle. wuu. skrg ni dah tak de masa. jantung pon macam berdegup laju semacam je ni. lagi tak sampai 2 minggu. nervous nak jadi isteri orang ni. adoii

yeay~ D3100 is mine! yosh.

3 comments:

Leena A. said...

suka giler yg ni! bape riban cik puan mimi..? :)

mizzura said...

wow...ada kamera baru..kita nye camera digital yang bertahan since 2007 tu macam dah weng jer..apakah petanda jugak..hahaha..

|Wassup Guru-guru!|

Cik Puan Mimi said...

Leena; klau ikut standard price rm2198. tapi beli cash die boleh bg murah sikit. saya beli dekat mid valley =)


mizzura; petanda gak tu kot nak yang baru.hehe