Wednesday, May 4, 2011

Tudung

Assalamualaikum

so this week gonna be the unproductive week for me. huhu. dengan encik tunang tak de sekarang ni. this saturday baru dia balik kl sbb pegi kursus obm dekat Lumut, Perak. wuuu. saya terfikir, ni baru tunang klau kawen die outstation ntah-ntah aku pon tumpang sekaki. hahahah.

tapi arini saya nk cerita pasal tudung, actually saya terfikir nk pakai tudung awning jela kan? sebab senang sikit nak tutup muka i yang makin membolat tak berenti ni. tapi tengok-tengok dalam facebook awin seindah wajah tadi saya berkenan pulak haiii dengan tudung yang macam aida gadis melayu tu pakai. dia ada awning gak. mane nak cari ek?



kat mana ada jual ek klau nk beli?

8 comments:

asha said...

askum cik puan mimi, kalau tak silap saya if kita tak pakai awaning pon boleh.and yang akan buat tudung kita macam ni, ialah manik.like me, coz selendang saya plain jer jadi saya add on beading lace yang ade manik.and bila letak jer on my head, alhamdulillah,selendang saya terbentuk jer.sebabnyer, beaded lace tuh kiranyer pemberat selendang tuh..mak aiii...pjg tol komen sy nih yer..

~ NANA ~ said...

mimi...yg aida pakai tu xde awning...dia shawl yg sulam/patch lace...hihi

mimi cari kat semua house, ade kat tingat dua (lupa nama kedai tu)

nana baru je beli 2 hari lps :) dia bkn awning tp sulaman/lace dia tu yg buat bentuk dia cantek

miey anna said...

waa..menariknya idea tudung ni..tQ nana bagi info..cik mimi..jom g beli..me pon da berkenan ngan tudung neh.. ^_^

Cik Puan Mimi said...

asha; ooo.ini bukan ler awning? hehe.saya xtau~ xpe nk komen banyak mana pon boleh.tarak kisah punyee~

nana; yeay~ tenkiu nana!! weekend ni gak kte g semua house

me; cantik kan miey? jom kte g beli ramai2~ yoshhh

sue. said...

muka sama dgn cik puan mimi y model 1st tu..cantik sgt........

Cik Puan Mimi said...

sue; erk.x lah sayang sue~ huu~

asha said...

nana~wawawwawa, nana...asha dah kat kuching nih.tak sempat nak p semua house.huhuhu

Cik Puan Mimi said...

asha; alorrr~ sian asha. meh la turun kl lagi