Friday, May 6, 2011

Ni aku nk mengadu ni

arghh! arini serabut. serabut perut. lol. suppose to be a great day for me since my fiance da abes training. tapi lain pulak jadi nye. arini pagi-pagi da ada makhluk tuhan ni panaskan hati aku.

saya ni kadang-kadang malas nak jaga hati orang. sbb orang tak jaga hati kita pon. cakap main lepas je, pong pang pong pang. saya ni ada hati perasaan yang boleh terasa dengan kata-kata je. aaaagghh! tensen! dengan keje banyak lagi ni nak siap

kerja ni pon satu hal. idea kemain lagi meletop bom kebabom. tapi hasil hampeh. last2 aku jugak kena siapkan wat the hell idea meletop tadi. aaaarrhh!! stresssss.

aku rasa lepas ni aku nk report kat boss la senang. takde la next project jadi camni.

perasaan sekarang ni campur baur. dah la dengan rindu nak balik kampung lagi. dah 3 bulan tak balik kb. sebab nk saving cuti la oi. aku ni kerja makan gaji. klau ada bisnes sendiri tak pe la. cuti main suke suki je.
orang sedap je la cakap "mimi x ingat kampung dah" "ko tak rindu ke family ko". ah! persetankan!

aku ni berfikir masa depan. klau tak saving sekarang. lepas ni nak cuti raya nak kena fikir 2 buah rumah nak kena pegi. makan cuti dah kat situ. dengan cuti honeymoon aku lagi. aaarggghhh!!


malas r nak marah-marah. buat kedut muka je. hahaha

perasaan aku sekarang boleh di ketegorikan macam ni;

No comments: