Friday, May 20, 2011

Last post before i get married

Assalamualaikum

harini last day saya dekat office before saya balik rumah dan insyaAllah selamat menjadi Puan. Lepas ni tak de dah cik puan. lepas ni puan terus. wuuuu~ (saya balik rumah confirm saya tak online okay.sbb busy dengan benda lain. most important is nak jumpa my Rania~)

so saya berharap semua dapat mendoakan majlis saya berjalan dengan lancar. dikurniakan cuaca yang elok pada hari tersebut dan paling penting diberkati Allah swt.

so far, arini nye hal da settle. tak de ape dah kot. insyaAllah sumenye ok.

doakan saya ye kawan-kawan,
saya nk update banyak pon tak boleh. sekarang tan of work. T_T



see you in 2 weeks I think =)

9 comments:

~ NANA ~ said...

all the best mimi!

Hunny Kitty said...

tahniah ..gud luck dan semoga semuanya berjalan lancar n welcome to the club!

Cik Puan Mimi said...

Nana; thanks alot nana~ =)

Hunny; InsyaAllah. amin =)

eidA said...

cik puan mimi...tahniah...=)

Our Diaries said...

congrat...semoga majlis berjalan dgan lancar. suka dgar b2b yg dah nak kahwin ni, kte lagi 4 bulan lg.

[c][i][n][i][e] said...

mimi!!!im happy for u!!!congrates!!!!muahmuahmuahhhh...arap semua nye berjln dgn lancar...love u!!!!!muahhmuahhhmuahhhh

ayanuts said...

hope segalanya dipermudahkan dan selamat pengantin baru ;)

Cik Puan Mimi said...

eida; thanks =)

Diaries; 4 bulan dah x lame tu.pejam celik pejam celik da sampai masa.hehe

Cik Puan Mimi said...

azni; heheh..thanksssssssssss. (xtau dah brape kali ko wish ni)haha

ayanuts; time kasih =)