Wednesday, July 13, 2011

Follower makin berkurang ke bertambah?

Assalamualaikum

tadi tiba-tiba saya terperasan, follower blog ni berkurang sorang. huhuhu. sampai hati dah tak nak follow kita dah. nampak sgt awal-awal tu follow tak ikhlas. hahaha. tapi tak pe. tak kisah pon. =) dekat facebook pon saya pernah alami jugak. orang delete friend.

ce cite ce cite.
gini citenye, dlu ada sorang girl ni. die pernah gak la feature in blog yg gleme habis. yang nama die cik jugak tu. hehe. sume orang tau kot. kagum jugak la first-first tu tengok girl ni sbb muka die dengan dress up dia sebijik macam Yuna. saya pon add la dia kat fb. die approve. ok la.


lama-lama tu saya tengok die dah tak friend dengan saya lagi. saya pon tak perasan bila masa die dah delete. hurm, mungkin ada benda kot. ke ada nk approve orang lain tapi akaun dah full. so terpaksa delete saya. hahaha. tapi tak pe nok. mak tak kisah.

sebenarnya nak buat wordless wednesday. tapi dah tertaip camne? hehe

4 comments:

kaklong said...

tak pe la cik puan mimi, janji kita kan still kawan dalam blog u kan...

don wori ye dear...u tetap ada kawan lain...u kan cuter gurl yang tak heran pun apa pun yg terjadi kan...pe pun, take cre yer..=)

Miss Sunshine said...

hihi.. kadang2 tak perasan pun follower tu dah bertambah ke berkurang... tapi kan, semenjak saya tak boleh follow blog org ni, pertambahan follower tu dah lambat... sampai hati kan nak follow blog org pun ade limit.. huhu

eMaH SoMeL said...

cik pn mimi jgn cedey2 ye..xpe klu dia unfollow u, i follow u ye..hehe :P

btw kita share 3 important date!..

Cik Puan Mimi said...

kak long; thanks alot kak long. takde,mimi x sedey pon.tapi ragu2.ewahh.hehe

miss sunshine; jadi macam tu pulak ye? tak sure la pulak. sbb x pernah lagi stakat ni x boleh follow orang lain

emah; really? yeay! anniversary same2~ yeay~