Tuesday, July 5, 2011

Still waiting


so as you guys know, saya tak pernah lagi letak gambar majlis bertandang coz saya tak dapat CD or anything lagi dari OP salleh nasruddin. lama jugak la saya menunggu ni. naik lenguh kaki tangan. gambar kat atas ni hanya dari dslr sendiri, encik husband yang sempat snap kejap time tengah nak siap-siap tu. huhu.

lamenyeeee kena tungguuuu. korang camtu jugak ke?

4 comments:

~ NANA ~ said...

nana OP ckp 3 bln baru siap...huhu punya la lama nk tunggu...sabo je la :(

Cik Puan Mimi said...

mak aiihhh.lamenyeee~
yg belah mimi kt kelantan..org tu mmg pantas gler
abes je terus bg cd.

asha said...

nana and mimie~kita serupa..huhu.tapi yang belah suami pulak cepat dapat.:).

Cik Puan Mimi said...

yeke? adoi.lame kan asha nk tunggu. wuuu~