Sunday, July 10, 2011

Monte Carlo Date!

Hi and Assalamualaikum

rasa macam lameee sangat tak update blog malam-malam. sekarang ni saya tengah online rumah mak mertua saya dekat Kajang. huhu. tdo sini malam ni sebab encik husband nak jadi tutor math. hehe. adik ipar ada exam next week. so die perlukan pertolongan.

so this is how my weekend end! semalam sempat pegi tengok movie Monte Carlo. before berangkat ke Alamanda, sempat tengok berita. mostly cerita pasal perhimpunan haram Bersih tu la. Bersih yang menCERMARkan nama Malaysia. argh! this is ridiculous. semalam stuck dekat kajang sebab jam lame gler. ble ktorang nak smp dekat polis buat road block tu. ada sorang lelaki tu tengah cakap dengan polis. muka memang cuak. i bet dengan husband, mesti wife die nak bersalin ke dah on the way ke hospital. dalam masa sama saya fikir. Ya Allah, menyusahkan orang nye semuaaaaa niii.. geram tak sudah. 

tak kira la korang nak fikir politik ke what so evaaaa. tp saya tetap fikir yang perhimpunan bersih tu KOTORRR!! bodoh je sape pegi tu. yg anjur ntah kemana. korang free-free je penatkan badan, ada yg masuk jail. padan muka! (haa,kan aku da over. terbantut cerita aku)

kat mane tadi kte? ooohh. Monte Carlo

Selena Gomez is sooo cute! suara die best gler. aku sukeee~ and i love her boot too.

bagi saya cerita ni best la. sebab die tunjuk byk tempat yg cantik-cantik. diorang pakai cantik-cantik. (i told ya that i love to see a beauty girl) hahaha. beside that, i get the idea on how should i dress for my honeymoon trip! tadi sempat dah cari flat shoes becouse we gonna have a very longgg walk. 
cant wait. 1 week left. =)

5 comments:

kaklong said...

wah...terbaik la stori mori cik puan mimi ni...best...=)

oh...best nyer dpt hanimun...hapi enjoy!! heheh

Miss Sunshine said...

hmm... kalau nak cakap pasal BERSIH... memang rasa emosi je tau.... !geram! hmmm... harap2 lah keamanan malaysia ni berpanjangan.

Cik Puan Mimi said...

kak long; thanks kak long. ala, kak long pon dah x lame dah

miss sunshine; mmg emosi sgt2~ huhu

Hunny Kitty said...

tgk movie lagik best dari buatxtiviti tak de pek dah...hehehhe

nak mintak tlg LIKE nih :P

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150239256611374&set=o.105233696196553&type=1&ref=nf

Cik Puan Mimi said...

hunny. alright dear~